Packraft-melontaretket

Metsäinen jokiretki Härhönjoella 

Leppoisaa laskettelua alavirtaan ja pientä aktiviteettia ylävirtaan helposti melottavalla ja turvallisella ilmatäytteisellä packraft-kanootilla. Melomme metsäisillä rauhallisesti virtaavilla jokireiteillä. Lähtöpaikka sään ja virtaustilanteen mukaan  Härhönjoen sillalla tai Kyynärön rannassa Kymijärvellä.  Ei vaadi aiempaa melontakokemusta.

Retken kesto tauoista ja vauhdista riippuen n. 1.15 – 1.30h.

Hinta 50€/hlö yksityisretkenä, 45€/hlö 2 hengelle, 40€/hlö 3-5 hengelle.


Joki/järviretki Kukkasjoelta

Hieman kokeneempaan melontamakuun  pidempi retki, jonka aloituspaikka on Kukkasjoen alajuoksulta tai Pikku-Kukkasen uimarannalta Nastolasta. Melotaan Kukkaselta Alvojärvelle ( välissä yksi rantautuminen ja vesitilanteesta riippuen lyhyt kävelypätkä ) ja Alvojärveltä Härhönjoelle ja lasketellaan takaisin. Retken kesto noin 2 – 2.5h.

Hinta 70€/hlö yksityisretkenä, 60€/hlö 2 hengelle, 50€/hlö 3-5 hengelle. Sisältää termoskahvit taukopaikalla.


Jokiseikkailu Immilänjoella

2,5- 3h retki edestakaisin Immilänjokea ja pyörähdys Ruuhijärvellä. Lähtö Immilän myllykahvilalta. Sopivasti ylä-ja alamäkeä. Yksi reippaammin virtaava kohta, jossa voi joko haastaa melontataitonsa tai kiertää rannan kautta. Immilänjoki tarjoaa pittoreskeja  peltomaisemia ja  metsäistä hiljaisuutta. Tällä retkellä pääset todella luonnon keskelle.

Hinta  60€/hlö 2 hengelle, 50€/hlö 3-5 hengelle. Sisältää kahvit myllykahvilassa ( kahvilan aukioloaikana, muutoin termoskahvit).


Olethan huomannut myös kahden päivän melontaretken Kymijoen latvavesillä 8.-9.7.
-> Lue lisää

*

Retket sisältävät melontavarustuksen ( packraft, mela, melontaliivi), ohjeistuksen ja opastuksen sekä taukomehut/kahvit.

Aiempi melontakokemus ei ole välttämätöntä, opastamme perusasiat. Uimataito on välttämätön. Retket eivät virtaavan veden vuoksi sovellu alle 12-vuotiaille yksin melottaviksi. Kaksikolla vanhemman seurassa vanhemman vastuulla menee nuorempikin lapsi.

Mukaan tarvitset halutessasi ja sään mukaan roisketiivistä vaatetta tai sellaiset vaatteet, jotka saavat vähän kastua sekä hanskat.  Hellekelillä pärjää kevyellä kesävaatekerralla.  Pidemmillä retkillä maastokelpoiset kengät helpottavat kävelyosuudella.

Vaihtovaatekerta on hyvä olla odottelemassa joka tapauksessa autolla, jos esimerkiksi rantautuessa sukka kastuu tms. niin on kivempi kotimatka. Kuivia vaihtovaatteita voi halutessaan pakata myös kuivapussiin mukaan. Sekä reipasta seikkailumieltä 🙂


Packraft eli reppulautta on kevyt “ilmatäytteinen kanootti”, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokea upeita hetkiä luonnossa. Packraft on turvallinen ja helppo melottava myös aloittelijoille. Se on ponttonien ansiosta hyvin vakaa, joten kaatumista ei tarvitse pelätä, ainakaan meidän retkiemme vesistöissä. Se on myös hyvin kevyt, vain 2-4 kg, joten sen kanssa on helppo kulkea siirtymiä myös maaston puolella. Tule kokeilemaan itse!

 


Retkipäivät Immilänjoella:

ma 10.6. klo 19

ma 17.6. klo 17 (kaksi paikkaa vapaana)

ma 24.6. klo 18 (yksi paikka vapaana)

la 6.7. klo 14

Varaukset  sähköpostilla anne@jalkautus.fi tai whatsapp 040 8207867

Jos lähetät viestin ao. lomakkeella, varmistathan, että se lähtee eli lomakkeen kohdalle tulee teksti ”Kiitokset viestistäsi…”

 

Maksutavat: Lasku ( isommat ryhmät), Mobilepay, kortti tai liikuntaedut