Mikä Jalkautus?

Olen Anne Rauhamäki ja olen koko ikäni elänyt ja liikkunut luonnossa suunnistaen, juosten, pyöräillen, hiihtäen, meloen… Kokeillut myös retkiluistelua, kiipeilyä, rullaluistelua ja -hiihtoa, triathlonia, jäätikkövaellusta, leijahiihtoa, ammuntaa ja monenmoista muutakin aktiviteettia. Lisäksi harrastan metsätöitä ja metsästystä.

Olen aina etsinyt uusia haasteita ja elämyksiä ja halunnut kokea, minne kaikkialle kehoni jaksaakaan minut kuljettaa. Ja aika hyvin se on vielä jaksanut. Vahvimmat meriitit itseni valmentamisen saralla liittyvät polku-ultrajuoksuun, jossa olen kilpaillut monissa tapahtumissa kotimaassa ja eri puolilla Eurooppaa. Jos jaksaa juosta 160 kilometriä, aika monta asiaa pitää osata tehdä oikeinkin.

 

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen ympäristötieteilijä Helsingin yliopistosta, toiselta koulutukseltani viestintäammattilainen Markkinointi-instituutista ja kolmannelta liikuntaneuvoja (LAT) Pajulahden urheiluopistosta. Lisäosaamista olen hankkinut mm. polkujuoksuohjaajan ja metsämieliohjaajan koulutuksista sekä liikuntapsykologian opinnoista Jyväskylän avoimessa yliopistossa.

 

Miksi perustin Jalkautuksen? Moni sanoo, ettei rakkaasta harrastuksesta kannata tehdä itselleen ammattia. No, minä harvoin uskon, jos en itse kokeile. Haluan siis innostaa ja kannustaa muitakin löytämään luonnosta ja liikunnasta elämäänsä mielekästä sisältöä ja tarjota maistiaisia luontoliikunnan elämyksistä. Olen varma, että minulla on näissä asioissa paljon tarjottavaa.

 

Miksi valitsisit juuri minut valmentajaksesi? Koska olen hyvä siinä mitä teen. Huomioin sinut ihmisenä ja haluan oikeasti auttaa ja innostaa. Minulta et saa tusinaohjelmia etkä täsmälääkkeitä isompiin pakaroihin. Sen sijaan uskallan luvata, että minulta saat todellakin eväät parempaan elämään ja uuteen tapaan nähdä itsesi liikkuvana ja hyväkuntoisena ihmisenä.