Yksilövalmennukset

Uusi liikunnallinen elämä -valmennus

Haluaisitko ryhtiä treenaamiseen, päästä vain ylös sohvalta, vinkkejä ja uusia virikkeitä liikkumiseen ylipäänsä? Eikö kuntosali ehkä ole sinun juttusi, mutta silti olisi kiva saada vähän voimaa ja jaksaa kaikenlaista paremmin? Haluaisitko vinkkejä myös ruokavaliosi tueksi?


Jalkautuksen yksilövalmennus on juuri sinua varten. Aloitetaan tutustumalla liikkumiseesi ja tavoitteisiisi, tehdään sinulle sopiva kuntokartoitus ja harjoitusohjelma kohti tavoitettasi. Käydään ohjelman harjoitukset yhdessä läpi ja sovitaan, mihin harjoituksiin tulen mukaan ohjaamaan.


Kunnon ja taidon kasvaessa nostetaan tasoa ja halutessasi tutustutaan myös uusiin lajeihin ja paikkoihin. Tehdään välitsekkaus parin kuukauden päästä ja seurataan kuntosi kehittymistä. Lopuksi vielä lopputestaus ja olet kuin huomaamattasi ottanut säännöllisen liikunnan elämäntavaksesi etkä enää halua palata entiseen.


Juoksuvalmennus

Jos tähtäimessäsi on ensi kauden juoksutapahtuma, valmistautuminen kannattaa aloittaa juuri nyt! Valmennuksessani vapautuu kaksi paikkaa elokuusta alkaen.

Minulta saat kuntotestauksen, juoksutekniikka-analyysin sekä tavoitteeseesi niiden pohjalta räätälöidyn, kuukausittain päivittyvän monipuolisen ohjelman, jonka avulla juoksu kulkee kuin tanssi! 

Lisämausteeksi mukaan sopivasti kehonhuoltoa, lepoa, ravitsemusvinkkejä ja erilaisia psyykkisiä voimavaroja lisääviä harjoituksia, niin hyvä tulee.


Valmennuspaketin vähimmäiskesto on 6kk ja hinta 170€/kk. Yhteisiä treenitunteja puolen vuoden pakettiin kuuluu n. 10 kpl, pidemmissä sopimuksissa tapaaminen/yhteistreeni noin kerran kuussa.

Toiminta-alueeni on Lahden ja pääkaupunkiseudun lähimaastot.

Maksutavat: Lasku, kortti, Mobilepay, SmartumPay ja Epassi  

Nettilomakkeessamme on ilmennyt lähetyshäiriöitä. Kun lähetät ilmoittautumisen lomakkeella, varmistathan, että painettuasi lähetä -painiketta, lomakkeen kohdalle ilmestyy teksti ”Kiitokset viestistäsi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!”. Jos tekstiä ei ilmesty, paina Lähetä -painiketta uudelleen.